Bij de Mensen Thuis | 4

deel met je vrienden

Deel met je vrienden

daar drukken

Bij de Mensen Thuis | 4: Het verhaal

Op veler verzoek presenteert Beumer & Drost nu de vierde editie!

De theatertour – Bij de Mensen Thuis – door de Deventer binnenstad op 18 en 19 mei 2019
Vier huiskamers, vier optredens en een hapje eten: een programma met TOP-artiesten.

In vier huiskamers in het centrum van Deventer word je getrakteerd op cabaret, literair toneel en muziektheater. Onder leiding van een gids wandel je van de ene naar de andere huiskamer. De gastheer of -vrouw serveert je na de derde voorstelling een voortreffelijke maaltijd. Je eet dan samen met je groep bij de mensen thuis.

Een avond- of middagvullend programma bij de mensen thuis met de theatervrienden van Beumer & Drost. Wie treden er op? Bekijk het volledige programma onder de button CREDITS.

Keuze programma:
zaterdagavond 18 mei, aanvang 17.30 uur UITVERKOCHT!
óf
zondagmiddag 19 mei, aanvang 13.15 uur, € 39,95 klik HIER

Verzamelen:
Op zaterdag 18 mei verwachten de gidsen je om 17.30 uur op het pleintje voor de Bergkerk in Deventer. De theatrale rondgang zal daar beginnen. Rond 21.45 uur, na het vierde optreden, sluiten we de avond af.
Op zondagmiddag 19 mei verwachten de gidsen je om 13.15 uur op het pleintje voor de Bergkerk in Deventer. De theatrale rondgang zal daar beginnen. Rond 17.30 uur, na het vierde optreden, sluiten we de middag af.

Kaarten
Kaarten reserveer je online via de button Speellijst. Je transactienummer is tevens je toegangsbewijs. Neem je dit mee?

Vragen of info?
Bel of mail: Afke Pricker, 06-83609122 | info@beumerendrost.nl

Support
Alle gastheren en -vrouwen van de deelnemende huiskamers: heel veel dank voor jullie gastvrijheid, enthousiasme en inspanningen!

Programma
(Uitgebreidere info onder button CREDITS).

De jonge veelbelovende Noa Koch laat met aanstekelijk plezier een swingende sound horen geïnspireerd door invloeden uit het soul en R&B-repertoire.
De bekende Vlaamse muzikant en acteur Jan De Smet doet met ukelele en banjo een exclusieve greep uit het gigantische oeuvre van Drs. P die dit jaar 100 jaar geworden zou zijn.
Acteur Remco Melles, verliefd op de sprookjes van Bomans, vraagt zich af of er een bekoorlijker vorm is om weemoed te verbergen dan achter de humor van sprookjes.
En dan is er de ‘De moed om te vertrekken’. Een theatraal muziekprogramma met gezongen Nederlandse vertalingen van oude en nieuwe Argentijnse tango’s door zanger/acteur Kees Scholten en pianiste Margreet Markerink. (Meer info onder de button CREDITS).

 

 

 

 

 

 

 

 

Credits

Artistiek leider: Peter Drost
Zakelijke leiding: Géraldine Verhoeven
Organisatie, PR & Marketing: Afke Pricker
Sociale media: Gerhardt

Met medewerking van: Anke Bouman, Inge Jansen & Jos Pierey, Carlijn & Inge Scholtens van Groente van Zus, Marlou Hollink & Henk Hoeve,  Boudewijn Ruchtie (Wijnhandel-Slijterij Ruchtie's) en onze gidsen.


PROGRAMMA

Noa Unplugged
Upcoming star: R&B en soul
Noa Koch (22) is een veel belovende zangeres uit Amsterdam. Als jongste dochter uit een muzikaal gezin maakt ze al muziek zolang zij zich kan herinneren. Dit doet ze voornamelijk samen met en onder begeleiding van haar broer Marius. Samen brengen ze, geïnspireerd door invloeden uit het soul en R&B-repertoire, een rijke en swingende sound.

Jan De Smet
Zingt allen mee met Drs. P.
De Vlaamse acteur/muzikant Jan De Smet, bekend van onder andere de eclectische muziektheatervoorstellingen van De Nieuwe Snaar, zal een exclusieve greep zal doen uit het gigantische oeuvre van de gevierde heldentenor: Doctorandus P. Hij begeleidt zichzelf op accordeon, gitaar, banjo en ukelele (maar wees gerust: nooit allemaal tegelijk). Heinz Herman Polzer (Drs. P) zou dit jaar 100 jaar geworden zijn. Een passender eerbetoon – met Vlaamse inslag aan dit Nederlands literair icoon is moeilijk denkbaar in “boekenstad” Deventer. Een exclusieve greep uit de productie Soirée Décollettée: vrouwen zingen Drs. P. die in september 2019 in Vlaanderen in première gaat.

Remco Melles
Bomans’ sprookjes
“Is er een bekoorlijker vorm om weemoed te verbergen, dan achter de humor van het sprookje?” Acteur Remco Melles is al 40 jaar verliefd op de sprookjes van Godfried Bomans en maakte deze kleine voorstelling, waarin verlangen, dood en liefde op geestige en melancholieke wijze langstrekken. Over een koning die niet dood wil, een oprechte moordenaar en nog veel meer.

Kees Scholten en Margreet Markerink
De moed om te vertrekken
Een theatraal muziekprogramma met gezongen Nederlandse vertalingen van oude en nieuwe Argentijnse Tango's. Vurig, passioneel en met humor gebracht. Ruim honderd jaar geleden zochten miljoenen Europeanen hun heil aan de oevers van de Rio de la Plata. De confrontatie met de aanwezige bevolking en cultuur leverde een nieuwe muziek en dansvorm op: de Tango. Met eigen vertalingen van een selectie uit de honderden tango's die geschreven zijn, nemen acteur/zanger Kees Scholten en componiste/pianiste Margreet Markerink je mee naar een wereld van havenkroegen, huurkazernes, bordelen en naar de ziel van mensen die de moed hebben om te vertrekken.

Foto's

Recensies

Op dit moment zijn er nog geen recensies

Speellijst


Deel met je vrienden
reis-om-de-wereld-in-80-dagen

Reis om de wereld in 80 dagen

GIZMO

Nieuwsbrief

Vul hieronder je e-mailadres in en wees als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws.