Bij de mensen thuis – 2017

deel met je vrienden

Deel met je vrienden

daar drukken

Bij de mensen thuis – 2017: Het verhaal

U I T V E R K O C H T !!!


De culinaire theatertour – bij de mensen thuis – door hartje Deventer
Vier huiskamers, vier optredens en een diner: een avondvullend programma.

Op veler verzoek presenteert Beumer & Drost nu de tweede editie!

In vier huiskamers in het centrum van Deventer word je getrakteerd op cabaret, literair toneel, muziektheater en beeldende kunst. Onder leiding van een gids wandel je van de ene naar de andere huiskamer. Na de derde voorstelling – op de derde locatie – serveert de gastheer of –vrouw je een zelfgebreide maaltijd.

Een avondvullend programma ‘bij de mensen thuis’ met Nederlandse topartiesten! Voor meer info, kijk onder de button Credits.

Nieuw: ‘Bij je vriendjes thuis’.
Voor grote kleine mensen (6+) is er op zaterdag 13 mei een jeugdtheatertour met dezelfde artiesten en een aangepast spectaculair programma voor de jeugd: Na de derde voorstelling – in het derde huis: een grote stapel pannenkoeken! De jeugdtheatertour duurt tot 16.30 uur.

Keuze programma:
vrijdagavond 12 mei, aanvang 17.30 uur, 40 euro, klik HIER
óf
zaterdagmiddag 13 mei, aanvang 12.30 uur (jeugd 17,50 euro, volwassenen welkom, 20 euro) Klik HIER
óf
zaterdagavond 13 mei, aanvang 17.30 uur,  40 euro U I T V E R K O C H T

Verzamelen:
De gidsen verwachten je op het aanvangstijdstip op de Brink voor de Waag. De theatrale rondgang zal daar beginnen. Rond 21.30 uur, na het vierde optreden, sluiten we de avond af.
LET OP: De kindertour op zaterdagmiddag start om 12.30 uur op het speelplein van De Hagenpoort-school, Bagijnenstraat 13 (dus niet voor de Waag i.v.m. markt).

Kaarten
Kaarten reserveer je online via de button Speellijst. Je transactienummer is tevens je toegangsbewijs. Neem je dit mee?

Vragen of info?
Bel of mail: Afke Pricker, 06-83609122 | beumerendrost@gmail.com

Support
Nickey Vlierhuis (chefkok Restaurant Bouwkunde Deventer) geeft de gastheren en -vrouwen tips bij het bereiden van hun maaltijd. Ger Zwart, Bottles Deventer levert er de lekkerste wijnen bij!

Graag tot 12 of 13 mei: Bij de mensen thuis!

Credits

Artistieke leiding:
Peter Drost
Productieleiding en marketing & communicatie:
Afke Pricker
Zakelijke leiding
:
Geraldine Verhoeven

Artiesten:
Cees Geel, LAVALU, Gerhardt, Noël van Santen, Audrey Bolder, John Noy, Ocobar en Hans Vandenburg (Gruppo 
Sportivo).

Literair toneel: Cees Geel
Natuurlijk bekend door zijn rol in de film Simon. Hij won er een Gouden Kalf mee. Cees speelde in talloze films en tv-series. Op het ogenblik toert hij rond met 'Blatter, of de val van de Voetbalkeizer'. Cees speelt in het theaterweekend bij de Mensen Thuis indringend
literair toneel met als thema Sebrenica. Exclusief voor Deventer en verre omstreken.o.a. 2004 Gouden Kalf beste acteur (bij volwassenen-tour)

Muziektheater: LAVALU met Gerhardt
Beiden singer-songwriter en vormen samen 1stofjune. Lavalu en Gerhardt spelen ook in de muziektheaterproductie Het Pauperparadijs waar Lavalu de muziek voor schreef. Gerhardt speelt in Beans & Fatback. In de huiskamer Bij de Mensen Thuis zal in ieder geval heerlijke Indie-muziek te horen zijn, kunstig en tegendraads.

Cabaret: Noël van Santen met Audrey Bolder
Beiden door de cabaretwol geverfde performers. Noël is al jaren de helft van het cabaretduo Schudden. En bewijst daar al jaren dat cabaret ook theatraal en beeldend kan zijn. Audrey Bolder is, naast actrice, schrijfster en regisseur, ook een helft van het cabaretduo Plante en Bolder. Dit weekend vormen ze samen Van Santen & Bolder. Al hun vaardigheden gaan in de mix en daar kan alleen maar goeds van komen. Cabaret in een theaterjas.

Beeldende kunst: John Noy
Vriend en gouden gozer uit Utrecht. Veel gevraagd figuratief kunstenaar die elke keer verrast. Hij laat het stilleven - leven door uitbundig kleurgebruik. Sterke expressieve werken met vaak de vrouw als uitgangspunt. John gaat 'live' schilderen tijdens de kindertour Bij je Vriendjes Thuis. Zien die ook eens wat goeds.

Band: Ocobar
Een Rotterdams trio bestaande uit Cok van Vuuren en de Gebroeders Bart en Rob Wijtman. Ze vormden onder andere de harde muzikale kern van de muziektheaterproductie Odiezee die met veel succes in Zeeland werd opgevoerd. Verder waren ze de huisband van het sportprogramma Holland Sport. Maar het zijn vooral muzikale helden die met verve alles weg spelen. Bij de Mensen Thuis maakt zich op voor een ode aan de 50ties en de 60ties. Toptrio. (Alleen op 12 mei).

En!: Hans Vandenburg, voorman van de Haagse popband Gruppo Sportivo deze editie ook in Deventer huiskamers! (Alleen op 13 mei).

Foto's

Recensies

Op dit moment zijn er nog geen recensies

Speellijst

De theatertournee voor deze voorstelling is voltooid.

Deel met je vrienden

Moord op de Wega

Nieuwsbrief

Vul hieronder je e-mailadres in en wees als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws.