‘Bij de mensen thuis’

deel met je vrienden

Deel met je vrienden

daar drukken

‘Bij de mensen thuis’: Het verhaal

Schermafdruk 2015-08-30 13.14.19– ZATERDAG 19 SEPTEMBER UITVERKOCHT –

Vier huiskamers, vier optredens en een diner
Een culinaire theatertour ‘Bij de mensen thuis’ door hartje Deventer

Favoriet van de redactie van Elle Eten!

In vier huiskamers in het centrum van Deventer maakt u bijzondere optredens mee van nationale muziek- en theaterhelden zoals Wilma Bakker, Fay Lovsky, Nhung Dam en Laurens Joensen én – speciaal uit Peru voor u ingevlogen – het quintet ‘Amigos de las Cucharas’.

Onder leiding van een gids wandelt u van de ene naar de andere huiskamer. Na de derde voorstelling – op de derde locatie – trakteert de gastheer of –vrouw u op een diner. Een avondvullend programma ‘bij de mensen thuis’.

Er zijn per avond maar 100 kaarten beschikbaar, bestelt u ze dus tijdig. De gidsen verwachten u om 17.30 uur op het Vogeleiland, nabij het NS station. De theatrale rondgang zal daar beginnen. Om 21.30 uur, na het vierde optreden, sluiten we de avond af.

Kaarten (à 25,-) kunt u eenvoudig reserveren door een mail te sturen naar info@beumerendrost.nl, t.a.v. Afke Pricker.

Heel graag tot 19 of 20 september!

De Stentor- 15/9/15 door Daniël Titus

De Stentor- 15/9/15 door Daniël Titus

Credits

Vier optredens door de volgende artiesten:
Fay Lovsky
Wilma Bakker
Laurens Joensen
Arie Kant met Jordy Boggia
Nhung Dam

Vier gastheren en/of vrouwen:
Meindert Pesman & Ybele van der Veen
Jolanda en Roland ten Bolscher
Gaby en Evelien Bosch
Liesbeth & Joris Velders-Strik

Artistieke leiding:
Peter Drost

Zakelijke leiding:
Géraldine Verhoeven

Productie, organisatie & PR:

Afke Pricker

M.m.v.
Nickey Vlierhuis (Chef-kok)
Ger Zwart (Bottles Deventer)
Pieter & Nicoline van Scherpenberg (gidsen)
José Boone (gids)
Caroline Moezelaar (gids)
Marieke de Wit (gids)
Barbara Hommes (gids)

Foto's

Recensies

PERSBERICHT

Deventer, 10 september 2015

Culinaire theatertour in hartje Deventer: ‘Bij de mensen thuis’

Op 19 en 20 september organiseert het Deventer Toneelschap Beumer & Drost een ‘culinaire theatertour’. In vier verschillende huiskamers in hartje Deventer vinden vier optredens plaats. Onder leiding van een gids wandelen de bezoekers van de ene naar de andere huiskamer. Na de derde voorstelling – op de derde locatie – kunnen de gasten genieten van een diner, bereid door de gastheer of –vrouw.

“We willen een klimaat scheppen om, laagdrempelig en in de buurt, culturele en culinaire uitingen gezamenlijk te beleven”, aldus Peter Drost, artistiek leider van het gezelschap. “‘Bij de mensen thuis’ is een uitstapje voor ons. Een theatervorm waarbij Deventernaren zelf participeren in een evenement. De betrokkenheid is enorm, mensen komen zelf met ideeën en enthousiasmeren hun netwerk om een mooie avond door te brengen”.

Op het programma staan optredens van nationale muziek- en theaterhelden zoals Fay Lovsky, Wilma Bakker, Nuhng Dam en Laurens Joensen. Maar ook het Peruaanse kwintet ‘Amigos de las Cucharas’ heeft Beumer & Drost bereid gevonden een spetterende performance te doen.

Sinds enkele jaren brengt - het oorspronkelijk Amsterdamse - Beumer & Drost naast voorstellingen in schouwburgen in Nederland en Vlaanderen, het theater dus ook naar de mensen toe. Voor het spelen van voorstellingen op bijzondere locaties is een grote belangstelling gebleken vanuit het publiek. De voorstelling Padvinders op De Haere, Chuck & Charlene in de Bergkerk, Brandweermannen in de Deventer brandweerkazerne en onlangs Erik of het klein insectenboek bij de uiterwaarden zijn hiervan voorbeelden.

Toneelschap Beumer & Drost brengt jaarlijks voorstellingen op locatie in Deventer.

Datum: 19 en 20 september 2015
Aanvang: 17.30 uur vanaf Vogeleiland
Kaarten (zolang voorraad strekt): à 25,- euro per avond, te bestellen via een e-mail naar info@beumerendrost.nl

 Noot voor de redactie: Voor meer informatie neemt u contact op met Afke Pricker, tel.: 06-83609122 / e-mail: info@beumerendrost.nl. Website: www.beumerendrost.nl

(‘Bij de mensen thuis’ is favoriet van de Elle Eten redactie: https://www.elleeten.nl/Trending/favorieten-van-de-elleeten-redactie)

Speellijst


Deel met je vrienden

Moord op de Wega

Nieuwsbrief

Vul hieronder je e-mailadres in en wees als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws.