Vriend worden

Wij zijn een bloeiend theaterbedrijf en hebben inspiratie in overvloed om prachtige voorstellingen te maken de komende jaren. Echter, om de verslechterende situatie in de wereld van de kunsten het hoofd te kunnen blijven bieden, hebben we behoefte aan steun. Jouw steun. We willen een kring van vrienden om ons heen formeren. Échte vrienden. Dikke vrienden. Vrienden die we op de hoogte willen houden van onze voorstellingen, die we willen uitnodigen op try-outs en premières. Vrienden die de portemonnee willen trekken om Beumer & Drost hun toneelwerk te laten doen. Werk dat zonder die extra financiële steun bijna onmogelijk aan het worden is.

Zo kunnen we theater blijven maken voor jou als liefhebber maar ook voor kinderen en volwassenen waarvoor een uitje naar de schouwburg niet vanzelfsprekend is. We gunnen een ieder te kunnen ontsnappen aan de waan van de dag, samen met anderen iets te beleven en een mooie ervaring mee te geven.

Ons theater prikkelt je zintuigen. Voel je met ons mee? Word dan onze Vriend. En als het even kan: onze Dikke Vriend. Jouw steun helpt ons mooi theater te blijven maken. Voor iedereen.

 

Sluit vriendschap met Beumer & Drost en meld je nu aan via het contactformulier.
We nemen dan spoedig contact met je op.

 

Vrienden
Voor € 25,- per jaar ben je Vriend van Toneelschap Beumer & Drost. Vrienden profiteren van de volgende voordelen:

• 50% korting op je persoonlijke kaart voor onze theatervoorstellingen
• je ontvangt periodiek onze nieuwsbrief
• je ontvangt thuis uitnodigingen voor onze voorstellingen
• je ontvangt onze goodiebag per post of mogelijk direct na de voorstelling
Naar contactformulier >

 

Dikke Vrienden
Wil je meer bijdragen en ons daarmee substantiëler ondersteunen? Voor € 100 per jaar ben je onze Dikke Vriend. Je profiteert dan van de volgende voordelen:

• wij nodigen jou en je partner uit onze premières gratis te bezoeken en je drinkt gezellig na afloop een glaasje met ons mee
• kun je niet komen op de première, dan ontvang je per voorstelling van Beumer & Drost twee persoonlijke gratis kaarten
• je ontvangt periodiek onze nieuwsbrief
• elk seizoen nodigen wij je uit voor onze Dikke Vriendendag
• je ontvangt onze goodiebag per post of mogelijk direct na de voorstelling
Naar contactformulier >

 

Een eenmalige donatie
Wil je geen Vriend of Dikke Vriend worden maar wel een eenmalige donatie doen aan Beumer & Drost? Dat is mogelijk door geld over te maken naar NL52INGB0007662957 t.n.v. Toneelschap Beumer & Drost o.v.v. Gift Toneelschap Beumer & Drost.
Naar contactformulier >

 

 

 

Welkom Vriend. Hartelijk dank voor je bijdrage!
Namens alle medewerkers van Toneelschap Beumer & Drost
.


Deel met je vrienden

PLAN B**