PLAN B**

deel met je vrienden

Deel met je vrienden

daar drukken

PLAN B**: Het verhaal

Nieuw! Theaterseizoen 24/25

Voor iedereen vanaf 8 jaar
Met Peter Drost

PLAN B** is een ingenieuze en spannende filmtheaterproductie in de reeks Dick Bos, De man met de Bakkebaarden, Ingeblikt en Het Ding.

De koplampen van een bestelbus priemen door een nachtelijk bos. BIJ een blokhut leveren twee mannen in beschermende kleding een derde man af. Hij blijkt een vrijwilliger die een BIJdrage zal leveren de wereld te redden van een catastrofe.

Met een groot gevoel voor timing en finesse speelt Peter Drost in PLAN B** deze vrijwilliger die geleidelijk in een BIJ verandert. Een metamorfose die zich voor de ogen van de toeschouwer afspeelt. Langzaam maar zeker verliest hij zijn menselijke gedaante en worden de contouren van het insect zichtbaar. Een onomkeerbaar proces, zo blijkt. Deze held ruilt zijn menselijkheid in voor het BIJ zijn.

Wees erBIJ als Beumer & Drost deze ‘reddingsoperatie’ vleugels geeft! Film en theater smelten samen tot een magisch spektakel. Een lichtvleugelige voorstelling over een droefgeestig onderwerp. Pas op: humor wordt in deze voorstelling niet geschuwd.

Toneelgezelschap Beumer & Drost maakt vaker gebruik van filmbeelden in zijn producties, zowel van archief- als van nieuw opgenomen materiaal. Het laat het gezelschap toe om op een inventieve manier te spelen met de wereld op scène enerzijds en die op film anderzijds. Personages stappen van de scène in het filmbeeld en vice versa. Intrigerend voor zowel jong áls oud!

Credits

Tekst en spel:
Peter Drost
Regie:
Michael Helmerhorst
Film & Montage:
Henk Haselager
Kostuums:
Ingrid Govers
Productie, PR, ontwerp posterbeeld:
Afke Pricker
Techniek:
Jan Sol
Decor:
Bert Vermijs

Foto's

Recensies

Op dit moment zijn er nog geen recensies

Speellijst

De theatertournee voor deze voorstelling is voltooid.

Deel met je vrienden

PLAN B**