PLAN B**

deel met je vrienden

Deel met je vrienden

daar drukken

PLAN B**: Het verhaal

Nieuw! Theaterseizoen 24/25

Voor iedereen vanaf 8 jaar – vanaf 18 januari 2025 in de theaters!
Met: Peter Drost
Regie: Michael Helmerhorst

PLAN B**, de nieuwe ingenieuze filmtheaterproductie van Beumer & Drost in de reeks: Dick Bos, Ingeblikt, De Man met de Bakkebaarden en Het Ding.

Na een grondige medische keuring en een uitputtende training wordt een moedig proefpersoon afgeleverd bij een eenzame boshut. Het is de plek waar de vrijwilliger een bijdrage zal leveren om de wereld te behoeden voor een catastrofe. Huis en haard verliet hij om hier de laatste fase in te gaan van een bijzondere gedaanteverwisseling. Hij zal er zijn menselijkheid inruilen voor een nieuw bestaan als bij. Een onomkeerbaar proces.

Peter Drost speelt de held die langzaam maar zeker de metamorfose naar werkbij zal ondergaan. Want gewérkt moet er worden. Onvermijdelijk. De tijd dringt. Spoedig zal de kwispeldans aanvangen.

Wees erbij als Beumer & Drost de reddingsoperatie vleugels geeft! Film en theater smelten samen tot een magisch spektakel. Een lichtvleugelige voorstelling over een droefgeestig onderwerp.

Toneelgezelschap Beumer & Drost maakt vaker gebruik van filmbeelden in zijn producties, zowel van archief als van nieuw opgenomen materiaal. Het verleent het gezelschap de mogelijkheid om op een inventieve manier te spelen met de wereld op toneel enerzijds en die op film anderzijds. Een intrigerend spel met illusie voor zowel jong áls oud.

 

Credits

Tekst en spel:
Peter Drost
Regie:
Michael Helmerhorst
Film & Montage:
Henk Haselager
Kostuums:
Saskia Meulendijks
Productie, PR:
Afke Pricker
Techniek:
Jan Sol
Decor:
Bert Vermijs

Foto's

Recensies

Op dit moment zijn er nog geen recensies

Speellijst

De theatertournee voor deze voorstelling is voltooid.

Deel met je vrienden

PLAN B**