“Alsof je zelf meereist bij IJZERSTERK” ****

Zapp Jurylid Mas Kolthof schreef een recensie over IJZERSTERK van Beumer & Drost en beoordeelde de theatervoorstelling met 4 sterren. “Het lijkt echt alsof de boot langs allerlei landen vaart. Je gaat eigenlijk als toeschouwer zelf mee op reis”. Het volledige verslag vind je onder de kop recensies op onze website (klik).

Dinsdag 17/11 om 19.00 uur in de Hanzehof Zutphen
Vrijdag 27/11 om 19.30 uur in de Krakeling Amsterdam (première)
Donderdag 3/12 om 19.30 uur in Rabotheater Hengelo
Woensdag 30/12 om 19.00 uur in Stadsschouwburg Sittard-Geleen

Stem je ook op IJZERSTERK? Ga dan naar Zapp Theaterprijs (klik).
Kinderjury 2015-2016

Dave en Barry accepteren een klus om een oud vrachtschip ‘weg te brengen’ naar de andere kant van de wereld. Maar als duidelijk wordt in welke staat het motorschip verkeert, moeten zij alles op alles zetten om zich te handhaven op de stampende en genadeloze zee. Sissende leidingen met lappen omzwachteld, verbindingen met slangenklemmen en ijzerdraad, defecte pompen en zware olielekkages; de mannen worden zwaar op de proef gesteld.

Gedurende de reis brengen ze met ‘de motor loopt’ een ode aan de geweldige krachtbron die het varen mogelijk maakt. Het duo laat zich inspireren door de continenten die het schip aandoet: Afrika, Amerika en Azië.

IJZERSTERK is een muzikale theatervoorstelling voor iedereen van 8 jaar en ouder. Op beeldende en komische wijze ondervindt de kijker dat technische handigheid en muzikale spirit van pas komt in situaties die hij niet voor mogelijk hield.

 

 

 


Deel met je vrienden

PLAN B**