Ganzenbord op TV!

Gemist in het theater? Bekijk Ganzenbord op tv! Zondag 14/12 om 19.30 uur via internet: www.zapp.nl/xtra of via digitale tv Ziggo kanaal 311, UPC kanaal 511, Caiw kanaal 45 (basispakket), KPN kanaal 58, Canal Digitaal kanaal 56. Een voorproefje? Bekijk alvast de trailer via onze website:

TRAILER GANZENBORD

in the shadow

Het Ganzenbordspel geeft in het kort de levensweg weer die wij allen hebben af te leggen. Een paar stappen vooruit worden gevolgd door een vertraging in de vorm van de impasse van de Put, de verwarring van het Doolhof en het afzien in de Gevangenis. Het Lot bepaalt via de dobbelstenen onze levensweg. Met uiteindelijk als loutering het Hiernamaals.

In Ganzenbord – de Voorstelling – spelen een man en een vrouw dit aloude bordspel. In de bekende filmische traditie van INGEBLIKT en DICK BOS worden theater en film met elkaar verbonden tot een hechte visuele gebeurtenis. Filmische inkijkjes in de Put, het Doolhof en de Gevangenis ontrafelen uiteindelijk het geheim van dit ‘gezelschap’ spel. Waarna een potje ganzenbord voor niemand meer hetzelfde zal zijn.

Het decor, een enorme uitvoering van de speldoos, geeft de mogelijkheid om werkelijk af te dalen in het mysterie.


Deel met je vrienden

PLAN B**