Podiumkids: Over moed, vriendschap en avontuur

podiumkids-recenseren-reis-om-de-wereld-in-80-dagen

Podiumkids Guus en Doris recenseren Reis om de wereld in 80 dagen van Toneelschap Beumer & Drost

Podiumkids recenseren Reis om de wereld in 80 dagen

Guus (11 jaar) en Doris (10 jaar) recenseren jeugdtheater- dans en muziekvoorstellingen voor Podiumkids. Over ‘Reis om de wereld in 80 dagen’ waren beiden enthousiast en raden anderen aan de voorstelling te gaan zien.

Uit hun recensies:

Guus: “Cool dat het begon met sirenes en rook die rood verlicht was. Het decor was heel erg mooi omdat er een projector op een muur scheen waardoor het super spannend werd. In de muur zaten vakjes waarin dingen waren verstopt. In één vakje zat een boek dat ze hadden meegenomen van de aarde zodat ze hun herinneringen niet zouden vergeten. De acteurs waren goed in hun rollen. Ze speelden ook twee rollen, heel knap. Er was ook spannende muziek, de geluidseffecten pasten heel goed bij de voorstelling.”

Doris: “Het verhaal is spannend en avontuurlijk, en ook zeker grappig. Het is gebaseerd op het beroemde boek, maar ze maakten er een heel ander verhaal van. Het gaat over vriendschap, moed en avontuur. De acteurs hebben grappige kostuums en er zijn veel special effects. Het is knap dat het hele verhaal verteld wordt met een muur en een gereedschapskist als decor. Ik raad het zeker aan om er naar toe te gaan!”

 

Reis om de wereld in 80 dagen maakt kans op de PodiumKids Prijs 2019/2020. Stem nu via www.podiumkids.nl/publieksprijs.

Podiumkids Prijs: stem je op onze voorstelling?
Podiumkids is een collectief van gezelschappen die theater-, muziek- of dansvoorstellingen maken voor kinderen van 2 tot en met 12 jaar. Daarnaast organiseert het de Podiumkids Prijs. Een publieksprijs van kinderen voor hun favoriete voorstelling van het jaar. Stem jij op ‘Reis om de wereld in 80 dagen’? Dat kan op PodiumKids Publieksprijs. Je beoordeelt de voorstelling op meerdere punten. De speciale Podiumkids Kinderjury kiest vervolgens de winnaar!

 

 

 

 

 

 

 


Deel met je vrienden
reis-om-de-wereld-in-80-dagen

Reis om de wereld in 80 dagen

Nieuwsbrief

Vul hieronder je e-mailadres in en wees als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws.