Verwacht: Babberich & Kleef | Elke seconde telt

Aan de nieuwe productie voor het theaterseizoen 2020-2021 wordt al hard gewerkt!

BABBERICH & KLEEF | ELKE SECONDE TELT
Een adembenemende theaterdetective
Met en door: Peter Drost en Maurits van den Berg

Babberich-kleef-elke-seconde-telt-beumer-en-drost

Babberich & Kleef | Elke seconde telt door Toneelschap Beumer & Drost. Theaterseizoen 2020-2021

Babberich & Kleef | Elke seconde telt is het vervolg op de filmische theaterhit De Man met de Bakkebaarden. We leven in een tijd van sequels. Van Netflix vervolgseries. Een tijd waarin het tweede deel vaak nog beter is dan het eerste. Een almaar groeiende massa betaal-tv-kijkers bepalen zelf wanneer en wat ze bekijken. We bingen en watchen erop los. Filmproducenten springen er gretig op in.
Ook Simon Kistenmakers van Kistenmakers Film wil koste wat het kost nieuwe afleveringen van de detective-serie Babberich & Kleef.

 

 

 

 

Daarvoor wil hij opnieuw samenwerken met, de inmiddels zeer succesvolle scenarioschrijver en acteur, Felix van Andel. Maar om met Van Andel in contact te komen, blijkt onmogelijk. Hij lijkt van de aardbodem te zijn verdwenen. Of wil hij niet gevonden worden? En wat betekenen die vreemde ansichtkaarten die Simon Kistenmakers van Van Andel krijgt? Ansichtkaarten gepost in 1982. Toen Van Andel nog niet geboren was. Een adembenemende zoektocht volgt. Een zoektocht die leidt naar een andere dimensie van plaats en tijd, en naar een andere aflevering van Babberich & Kleef. Je dacht dat je alles wel had gezien in het theater. Dat klopt. Behalve dan de nieuwe Babberich & Kleef: Elke seconde telt. Vanaf 2020 in jouw theater! De speellijst volgt.

Over De Man met de Bakkebaarden (2010):
Het Theaterparadijs:
“Knap staaltje acteerwerk”
Het Parool:
“Aanstekelijk vrolijke pastiche”
de Volkskrant:
“Zo verslavend als een goede Duitse Krimi”.


Deel met je vrienden

Moord op de Wega

Nieuwsbrief

Vul hieronder je e-mailadres in en wees als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws.