Zapp Reporter Elin (11): Spannend en grappig!

Chuck & Charlene

Het verhaal lijkt op het verhaal van Bonnie en Clyde. (komen uit Amerika)
Bonnie en Clyde waren een bekend verliefd stelletje dat samen geld stal. In de voorstelling worden Chuck en Charlene ook verliefd op elkaar. In de voorstelling wordt veel gedanst en gezongen.

Chuck en Charlene willen een huis kopen en gaan naar de bank voor een lening. Daar dansen ze en zingen ze en krijgen dan zomaar geld van de bank, maar andere mensen vinden het stelen, want ze betalen het niet terug. Ze worden bekende bankrovers genoemd in de krant.

Eerst wonen ze in een huis maar als de politie voor de deur staat vluchten ze naar een huisje vlakbij het bos. Daar blijven ze een paar jaar. Tot de politie hen weer vindt. Dan vluchten ze door een onderaardse tunnel het bos in. Verder vertel ik niet………………

Het is een hele komische voorstelling. Het decor is 2D. Bijvoorbeeld de auto waar ze in zitten is een gewone plaat in de vorm van de voorkant van een auto waar zij achter zitten. Dat ziet er heel grappig uit! Er is ook een zaklamp die licht geeft, maar als je die zaklamp omdraait zie je de achterkant die zwart is. (de zaklamp is dan uit)

Er wordt ook verteld over hun jeugd. Bij elk stukje dat Chuck en Charlene vertellen komt er een bord met een plaatje te hangen. Bijvoorbeeld bij het dorpje van Chuck dat hij “dat” noemt komt er een bord met een plaatje van een dorpje met daaronder het woord “dat”. Chuck is opgevoed door zijn vader terwijl het uiteindelijk zijn moeder bleek te zijn. (heel grappig J) Charlene was al vroeg van huis en zocht werk. Op het werk ontmoet ze Chuck waar ze verliefd worden.

De kleding heeft een cowboyachtige stijl. Ze zingen ze aan het eind een lied met leuke lichtgevende kleren en hoeden. De liedjes hebben western deuntjes. Je kan de liedjes goed verstaan dat is heel fijn.

Ik vond het een heeele leuke voorstelling en ik zou zeggen: Ga er ook heen want het is spannend maar ook heel grappig!

Gelukkig loopt dit verhaal beter af dan Bonnie en Clyde.

Elin Stokman (11 jaar)


Deel met je vrienden

PLAN B**