Alles is Dickens door Beumer & Drost is verplaatst naar 2022

Vanwege de toenemende coronacijfers besloot het evenementenbureau dEVENTer een streep te halen door het jaarlijkse Dickens Festijn in Deventer. Toneelschap Beumer & Drost zou van 8 t/m 19 december de theaterproductie ALLES IS DICKENS 18x spelen in de Deventer Bergkerk. Het is het tweede jaar op rij dat het Dickens Festijn wordt afgelast. De voorstellingen van Beumer & Drost zijn nu gepland voor de 30e editie van het festijn in 2022.

Voor de editie 2021 was al een alternatief programma bedacht met de productie ALLES IS DICKENS door Beumer & Drost en een speciale audiotour: de Dickens Walk.

Peter Drost en Maarten Wansink (acteurs) en Michael Helmerhorst (regisseur) kunnen niet anders dan zich verheugen de vrolijke komedie volgend jaar te brengen.

***

Alles is Dickens: “Is er in Deventer plaats voor een éxtra Dickens festijn? In ‘Alles is Dickens’ kan dat best. Het complete oeuvre van Charles Dickens wordt op de IJsselkade uitgebeeld, Deventer wordt omgetoverd naar Londen anno 1875 en het publiek vaart daaraan voorbij, voortgetrokken door een stoomsleepboot.

Tenminste… zo ziet regisseur Simon Frederick het voor zich. Hij heeft burgemeester en wethouders in de Bergkerk uitgenodigd voor een presentatie van zijn festijn. Ook U bent van harte welkom. Diverse Dickens-personages zullen hun opwachting maken. Gaat het de bombastische regisseur lukken? En is er plaats voor de mysterieuze acteur Flint Hausmacher? Dat staat nog te bezien.”

 

Spel: Peter Drost en Maarten Wansink
Regie: Michael Helmerhorst

 

 

 


Deel met je vrienden

PLAN B**