Bij je vriendjes thuis

Op zaterdagmiddag 13 mei 2017 organiseert het Deventer Toneelschap Beumer & Drost voor de eerste keer een huiskamer theatertour voor kinderen: ‘Bij je vriendjes Thuis’. De tour is onderdeel van het geliefde tweedaags theaterevenement ‘Bij de Mensen Thuis’. In vier verschillende huiskamers in het centrum van Deventer vinden vier, vooral niet kinderachtige, kunstzinnige optredens plaats op het gebied van cabaret, muziek, theater en beeldende kunst.

Programma:

  • Hans Vandenburg, voorman van de fameuze Haagse popband Gruppo Sportivo, met, speciaal voor kinderen, een Nederlandstalig repertoire.
  • John Noy, beeldend kunstenaar, schildert ‘live’ op een surrealistisch verhaal door acteur Peter Drost.
  • Cabaretduo Bolder & Van Santen. Met door de cabaretwol geverfde performers Audrey Bolder en Noël van Santen: een geestige, theatrale en beeldende voorstelling.
  • Gerhardt & Lavalu. Beide singer-song-writers (bekend van de muziektheaterproductie Het Pauperparadijs en de band Beans & Fatback) brengen een programma met Indie-muziek, kunstig en tegendraads.

De jonge bezoekers (6+) worden van huiskamer naar huiskamer begeleid door gidsen. Na het derde optreden wacht hen een grote stapel thuisgebakken pannenkoeken. Ouders zijn uiteraard ook welkom. Beumer & Drost biedt met deze kindertheatertour een kunstrijk en middagvullend programma van 12.30 tot 16.30 uur.

Naast voorstellingen in schouwburgen in Nederland en Vlaanderen, brengt Beumer & Drost het theater naar de mensen toe. Voor het spelen van voorstellingen op bijzondere locaties is een grote belangstelling gebleken vanuit het publiek. De voorstelling Padvinders op De Haere, Chuck & Charlene in de Bergkerk, Brandweermannen in de Deventer brandweerkazerne, Erik of het klein insectenboek bij de uiterwaarden en de productie Dick Bos in het Havenkwartier in 2016 zijn hiervan voorbeelden.

 

Datum
zaterdagmiddag 13 mei 2017

Aanvang
12.30 uur Speelplein De Hagenpoort – Bagijnenstraat 13
(let op: níet verzamelen op eerder genoemde lokatie ‘op de Brink voor de Waag‘ i.v.m. markt!)

Einde
16.30 uur Speelplein De Hagenpoort – Bagijnenstraat 13

Kaarten
Jeugd tot 16 jaar à  17,50 incl. thuisgebakken pannenkoeken

Bestellen via
Bij je vriendjes thuis
(klik)

Contact
info@beumerendrost.nl

 

Voor de theatertour ‘Bij de Mensen Thuis’ op vrijdag- en zaterdagavond 12 en 13 mei zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Kaarten: www.beumerendrost.nl


Deel met je vrienden

PLAN B**