Culinaire theatertour Deventer ‘Bij de Mensen Thuis’

Vier huiskamers, vier optredens en een voortreffelijke maaltijd. Gelouterde acteurs, meesterlijke muzikanten en expressieve kunstenaars. De crème de la crème van onze nationale artistieke gilde. Op 12 en 13 mei 2017: de culinaire theatertour ‘Bij de mensen thuis’. Onder leiding van een gids wandel je van de ene naar de andere huiskamer. Na de derde voorstelling – op de derde locatie – samen genieten van een door de gastheer of – vrouw bereide maaltijd.

Kaarten bestellen? (De laatsten…)
Bij de Mensen Thuis vrijdagavond 12 mei (klik)
Bij je Vriendjes Thuis zaterdagmiddag 13 mei (klik)
Bij de Mensen Thuis zaterdagavond 13 mei (klik)

Op het programma staan optredens van nationale muziek- en theaterhelden:

Literair toneel: Cees Geel

Natuurlijk bekend door zijn rol in de film Simon. Hij won er een Gouden Kalf mee. Cees speelde in talloze films en tv-series. Op het ogenblik toert hij rond met ‘Blatter, of de val van de Voetbalkeizer’. Cees speelt in het theaterweekend bij de Mensen Thuis indringend
literair toneel met als thema Sebrenica. Exclusief voor Deventer en verre omstreken.o.a. 2004 Gouden Kalf beste acteur (bij volwassenen-tour)

Muziektheater: LAVALU met Gerhardt
Beiden singer-songwriter en vormen samen 1stofjune. Lavalu en Gerhardt spelen ook in de muziektheaterproductie Het Pauperparadijs waar Lavalu de muziek voor schreef. Gerhardt speelt in Beans & Fatback. In de huiskamer Bij de Mensen Thuis zal in ieder geval heerlijke Indie-muziek te horen zijn, kunstig en tegendraads.

Cabaret: Noël van Santen met Audrey Bolder
Beiden door de cabaretwol geverfde performers. Noël is al jaren de helft van het cabaretduo Schudden. En bewijst daar al jaren dat cabaret ook theatraal en beeldend kan zijn. Audrey Bolder is, naast actrice, schrijfster en regisseur, ook een helft van het cabaretduo Plante en Bolder. Dit weekend vormen ze samen Van Santen & Bolder. Al hun vaardigheden gaan in de mix en daar kan alleen maar goeds van komen. Cabaret in een theaterjas.

Beeldende kunst: John Noy
Vriend en gouden gozer uit Utrecht. Veel gevraagd figuratief kunstenaar die elke keer verrast. Hij laat het stilleven – leven door uitbundig kleurgebruik. Sterke expressieve werken met vaak de vrouw als uitgangspunt. John gaat ‘live’ schilderen tijdens de kindertour Bij je Vriendjes Thuis. Zien die ook eens wat goeds.

Band: Ocobar
Een Rotterdams trio bestaande uit Cok van Vuuren en de Gebroeders Bart en Rob Wijtman. Ze vormden onder andere de harde muzikale kern van de muziektheaterproductie Odiezee die met veel succes in Zeeland werd opgevoerd. Verder waren ze de huisband van het sportprogramma Holland Sport. Maar het zijn vooral muzikale helden die met verve alles weg spelen. Bij de Mensen Thuis maakt zich op voor een ode aan de 50ties en de 60ties. Toptrio. (Alleen op 12 mei).

En!: Hans Vandenburg, voorman van de Haagse popband Gruppo Sportivo deze editie ook in Deventer huiskamers! (Alleen op 13 mei).

Wanneer?
vrijdag 12 en zaterdag 13 mei 2017
Aanvang:
Bij de mensen thuis aanvang 17.30 uur vanaf De Waag
Bij je vriendjes thuis (jeugd, alleen 13 mei) aanvang: 12.30 uur vanaf speelplein De Hagenpoort (Bagijnenstraat 13).
Kaarten:
volwassenen à 40,- euro incl. diner, jeugd tot 16 jaar à 17,50 euro incl. huisgemaakte pannenkoeken
Bestellen?

Bij de Mensen Thuis vrijdagavond 12 mei (klik)
Bij je Vriendjes Thuis zaterdagmiddag 13 mei (klik)
Bij de Mensen Thuis zaterdagavond 13 mei (klik)

(zolang de voorraad strekt)

Contact:
info@beumerendrost.nl


Deel met je vrienden

PLAN B**