**** De Stentor: “Een show die je moet zien…”

**** Eeuwige Liefde

Recensie Chuck & Charlene
door: Leon Wichman (Kidsreporter)
De Stentor, 15 juli 2014

Een 226-delige tuinset voor mensen kleiner dan de 1.22 meter. Een 56-delig theeservies voor linkshandigen en een vensterbank vol vetplantjes die zich niet dik maakten.
Alles is mogelijk in Chuck & Charlene, één van de vele shows bij Deventer op Stelten. Chuck & Charlene vormen een heel bijzonder duo. Ze werkten op dezelfde afdeling en gingen een keer samen wandelen. Charlene krijgt dan van Chuck een boekje met zelfgeschreven liedjes en zo is een eeuwige liefde en een muzikaal duo geboren.

De voorstelling is een musical met mooie liedjes en prachtige humoristische decors. Er zit ontzettend veel werk in, dat was wel duidelijk. Op magische wijze krijgt het duo uiteindelijk geld in handen, maar ook dit loopt weer erg verkeerd (en lollig) af. Een show die je moet zien, dus ik zal de verrassing niet verklappen.

Toch klopte de leeftijd (8+) niet. Niet dat er iets engs was maar het ging wel langzaam. De grappen waren redelijk volwassen. Ik denk daarom ook dat de zaal voor meer dan de helft gevuld was met mensen van de leeftijd van mijn oma (65), die erg moesten lachen en de staande ovatie op het eind was dan ook zeer terecht.
Dit was voor mij één van de hoogtepunten van Deventer op Stelten.

Chuck & Charlene is een voorstelling van Toneelschap Beumer & Drost.


Deel met je vrienden

PLAN B**