Havenkwartier nieuwe locatie voor Dick Bos in Deventer

Toneelschap Beumer & Drost heeft een nieuwe plek in Deventer gevonden om de familievoorstelling Dick Bos te spelen. Het pand, aan de Olafstraat nr. 5 in het Havenkwartier (tegenover Burnside en naast Pontmeyer) is voor het gezelschap – en het publiek – de ideale locatie voor de veelgeprezen productie.

Vorige week werd bekend dat de gemeente Deventer uit veiligheidsoverwegingen geen toestemming verleent voor de eerder geplande Gasfabriek als speellocatie. Naar aanleiding van dit bericht kwam er een stormvloed aan reacties binnen van particulieren en ondernemers met suggesties voor andere locaties. Ook Harmen Swaak, eigenaar van St. Olafstraat 5 (Havenkwartier), nam contact op. Hij is blij met de komst van Beumer & Drost en juicht toe dat er in het Havenkwartier veel gebeurt op cultureel gebied.

De voorstellingen zijn gepland van 7 t/m 11 september. De kaartverkoop loopt storm.
Ook scholen zullen de voorstelling bezoeken. Alle mensen die al kaarten voor Dick Bos hebben besteld zijn inmiddels door Beumer & Drost persoonlijk ingelicht over de nieuwe locatie.

Wij danken iedereen voor de steunbetuigingen die wij ontvingen en de suggesties voor mogelijke speelplekken. Ook de Gemeente Deventer danken wij hartelijk voor hulp bij de zoektocht.

Dick Bos, 7 t/m 11 september 2016

St. Olafstraat 5, Havenkwartier Deventer (naast Pontmeyer, tegenover Burnside). Parkeren gratis. Kaarten: beumerendrost.nl

 

Routebeschrijving Dick Bos, St. Olafstraat 5, Havenkwartier Deventer

Routebeschrijving Dick Bos, St. Olafstraat 5, Havenkwartier Deventer

 

 


Deel met je vrienden

PLAN B**