Bij de Mensen Thuis 3

De theatertour door de Deventer binnenstad op 25 en 26 mei 2018
Vier huiskamers, vier optredens en een diner: een avondvullend programma met TOP-artiesten.

Op veler verzoek presenteert Beumer & Drost nu de derde editie! In vier huiskamers in het centrum van Deventer word je getrakteerd op cabaret, literair toneel en muziektheater. Onder leiding van een gids wandel je van de ene naar de andere huiskamer. Na de derde voorstelling – op de derde locatie – serveert de gastheer of –vrouw je een maaltijd.

Een avondvullend programma bij de mensen thuis met onze theatervrienden: Mrs. Einstein, Rosa da Silva met Remko Wind, Loulou Rhemrev en Ted Keijser. Meer info? Kijk onder de button CREDITS.

Keuze programma:
vrijdagavond 25 mei, aanvang 17.30 uur, 40 euro, klik HIER
óf
zaterdagavond 26 mei, aanvang 17.30 uur,  40 euro, klik HIER

Verzamelen:
De gidsen verwachten je om 17.30 uur op het pleintje voor de Bergkerk in Deventer. De theatrale rondgang zal daar beginnen. Rond 21.30 uur, na het vierde optreden, sluiten we de avond af.

Kaarten
Kaarten reserveer je online via de button Speellijst. Je transactienummer is tevens je toegangsbewijs. Neem je dit mee?

Vragen of info?
Bel of mail: Afke Pricker, 06-83609122 | info@beumerendrost.nl

Support
Nickey Vlierhuis, topkok van ons lievelingsrestaurant in Deventer Restaurant Bouwkunde, geeft onze kokende gastheren en -vrouwen adviezen bij het bereiden van hun maaltijd.
Boudewijn Ruchtie, van Wijnspeciaalzaak van het jaar Ruchtie’s, verzorgt deze editie heerlijke wijnen voor bij de maaltijden.

bij-de-mensen-thuis-3-op-25-en-26-mei-2018

Bij de Mensen Thuis 3 op 25 en 26 mei 2018


Deel met je vrienden

PLAN B**